UTA Arad - FCSB Cupa Romaniei Desley Ubbink ilie poenaru Cupa Romaniei

Jucătorul de la UTA exclus din lot înainte de meciul cu FCSB din cupă: „E decizia mea și mi-o asum!”

Ilie Poenaru a explicat motivul pentru care unul dintre jucătorii săi nu va fi în lotul UTA-ei cu FCSB din Cupa României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 16:34

UTA Arad l-a transferat pe Desley Ubbink în vara anului 2021 de la Podbeskidzie, moment în care cota sa pe piață, conform Transfermarkt, era de 200.000 euro. Acum, neerlandezul valoarea nu mai puțin de 550.000 euro.

Însă, Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, l-a exclus din lot pe Ubbink pentru jocul din Cupa României cu FCSB, programat miercuri seară, de la ora 21:00 (LIVE TEXT pe www.sport.ro).

Poenaru: „E decizia mea și mi-o asum”

„Desley a primit suficiente ocazii să ne arate că nu a fost afectat de acel transfer ratat la Craiova. Că au fost multe sau puține sau că a jucat mai mult mai puțin, el a primit șanse din partea mea.

Eu și staff-ul am avut toată disponibilitatea, dar ce s-a întâmplat în ultima vreme ne-a demonstrat că nu mai e cu gândul la UTA. Am luat decizia să-l excludem din lot. E decizia mea și mi-o asum. 

Mai departe, ce discută el cu cei din conducere și ce se va întâmpla nu mă mai privește pe mine. Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul. Nu au fost conflicte la antrenamente, doar că uneori se antrena așa cum trebuie, alte ori mai puțin, mai ales atunci când știa că nu va juca sau va juca mai puțin.

Cred că e decizia corectă față de toată lumea. Nu vreau să se creadă că el e principalul vinovat pentru înfrângerea cu FCSB. Nu am luat decizia analizând acest meci. Au fost mai multe aspecte, iar lucrurile în neregulă se petrec de ceva timp”, a evidențiat Ilie Poenaru, potrivit GSP.

Cariera lui Desley Ubbink

Ubbink a evoluat de-a lungul carierei sale la BSC Rosendaal, Willem II, FKC U21, Taraz, Shakhter Karaganda, AS Trencin, Podbeskidzie și UTA Arad.

Cele mai multe apariții le-a bifat la AS Trencin, 81, unde a reușit să se impună pe tabelă de 15 ori și să paseze decisiv în 31 de situații.

Modifică setările cookies