VIDEO EXCLUSIV George Pușcaș, motiv de dezbatere în direct: „Eu nu l-aș mai chema la națională!” / „El sărbătorea retrogradarea!”

George Pușcaș a fost criticat în direct, la Ora Exactă în Sport, pentru lipsa de atitudine de la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 15:43
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 15:43

George Pușcaș (26 ani) a fost introdus de Alexander Blessin (49 ani) în minutul 58 al meciului cu SPAL Ferarra, scor 1-0 (gol Albert Gudmundsson '45+1 - din penalty), din turul 2 al Cupei Italiei. 

Chiar Genoa s-a calificat în turul următor, Pușcaș a avut o ocazie impotantă cu 3 minute înainte de final, dar a preferat să șuteze, în loc să-i paseze unui coechipier aflat singur cu portarul. Iar decizia românului a fost taxată de PianetaGenoa1893, care l-a notat cu 5, cea mai mică notă, și a adăugat:

„I-a lipsit generozitatea cu 3 minute de la final (n.r. - referire la ocazia tratată cu lejeritate de atacantul român), o greșeală care nu l-a mulțumit deloc pe antrenorul Blessin”, au scris jurnaliștii de la PianetaGenoa1893. 

George Pușcaș, criticat în direct, la Ora Exactă în Sport, pentru atitudinea de la echipa națională

Atacantul echipei naționale nu a scăpat nici de reproșurile lui Vivi Răchită, Florin Caramavrov și Mihai Mironică. Cei trei sunt total nemulțumiți de atitudinea lui George Pușcaș, atunci când este convocat la prima reprezentativă, și îl acuză de egocentrism. 

„Florin Caramavrov: Sunt dezamăgit total de ce exprimă băiatul ăsta.

Vivi Răchită: Dar cum s-a bucurat... (n.r. - la ultimul meci cu Bosnia, 4-1).

Florin Caramavrov: Păi, da, ce exprimă el, gesturile pe care le face și cum vorbește după. E complet rupt de realitate. Este numai pentru el, pentru el nu există România, el e centrul Universului!

Vivi Răchită: Noi tocmai retrogradasem în urna a treia și el era în tribună și se bucura cu suporterii. El sărbătorea retrogradarea.

Florin Caramavrov: Eu am zis că o să fie marele atacant al naționalei, dar prin ce joacă și cum se comportă pe teren și la interviuri... Eu nu l-aș mai lua la națională! Gata, s-a terminat! 

Mihai Mironică: Știți care e marea calitate a lui Pușcaș pentru care este chemat la echipa națională? Pe cine altcineva să iei? Asta este marea lui calitate”, a fost dialogul dintre cei trei la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri, de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Modifică setările cookies