Tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei | Dinamo - Mioveni, CFR Cluj - Rapid, Steaua - CSMS Iasi! Vezi toate optimile

Vezi toate meciurile din optimile de finala ale Cupei Romaniei!

Incepe tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei! Iata meciurile:

Dinamo - CS Mioveni
Petrolul - Rapid Suceava
CFR Cluj - Rapid Bucuresti
Steaua - CSMS Iasi
Pandurii Tg Jiu - Otelul Galati
ASA Targu Mures - Ceahlaul
CSU Craiova - FC Viitorul
Universitatea Cluj - FC Brasov


Federatia Romana de Fotbal a stabilit componenta urnelor pentru tragerea la sorti a optimilor de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana, care va avea loc, joi, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Conform site-ului oficial al FRF, cele 16 echipe calificate au fost impartite in trei urne, dupa cum urmeaza:

Urna A: Steaua Bucuresti, Petrolul Ploiesti; Dinamo Bucuresti, CFR Cluj si Pandurii Targu Jiu

Urna B: Ceahlaul Piatra Neamt, Otelul Galati, Universitatea Cluj, FC Viitorul, FC Brasov, CSMS Iasi, CS Universitatea Craiova, Rapid Bucuresti si ASA Targu Mures

Urna C: CS Mioveni si Rapid CFR Suceava.

La tragerea la sorti, cele doua echipe din urna C vor fi grupate cu doua echipe din urna A, apoi, in continuare, cele 3 echipe ramase in urna A vor fi grupate cu 3 din urna B, iar ultimele 6 cluburi din urna B vor fi imperecheate intre ele.

Partidele din optimile de finala ale Cupei Romaniei se disputa, la 29 octombrie, in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata in campionatul precedent.

In cazul in care jocurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies