Claudiu Keseru FCSB ilie poenaru UTA Arad Cupa Romaniei

Ilie Poenaru, răspuns pentru Claudiu Keșeru: „Nu trebuie jucătorii să vorbească despre asta! Nu-i avem pe Messi sau Ronaldo”

Ilie Poenaru a vorbit despre situația lui Claudiu Keșeru la UTA Arad. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 12:02
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 12:02

FCSB și-a câștigat ultimul joc din campionat, 2-1, cu UTA Arad, grație golurilor lui Darius Olaru (24 ani) și Andrea Compagno (26 ani). În timp ce pentru elevii lui Ilie Poenaru (45 ani) a înscris Claudiu Keșeru (35 ani), în minutele de prelungire. 

Claudiu Keșeru va juca contra FCSB-ului, în meciul din Cupa României 

Următorul meci pentru arădeni va fi tot contra FCSB-ului, miercuri, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, de data aceasta în grupele Cupei României. Iar Ilie Poenaru a anunțat că va miza pe Claudiu Keșeru și că acesta va avea șansa să marcheze al doilea gol al sezonului pentru UTA. 

Cu toate că-i va da credit contra vicecampioanei, antrenorul „Bătrânei Doamne” i-a atras atenția atacantului că nu ar trebui să vorbească despre parametrii fizici și că niciun jucător nu are locul de titular asigurat. 

„Nu ne legăm de parametri, pentru că ei sunt edificatori pentru noi, ca staff, să urmărim anumite lucruri, nu pentru ei, ca jucători. Parametrii aceia îi știu jucătorii pentru că vorbim noi despre ei, în legătură cu ceea ce mai au de făcut, unde mai trebuie să lucreze. Nu ar trebui jucătorii să vorbească despre parametri.

Dar, pe de altă parte, Keșeru cred că a înțeles ce i-am comunicat, căci a spus că datoria sa este să-și facă treaba, să dea totul, fie și în 10 minute, atât cât consideră antrenorul să-i ofere într-un meci sau altul.

Ce mă bucură în acest moment este că a reușit să marcheze. Poate fi o descătușare a lui, avea nevoie de acest gol, cu toții ne doream ca el să reușească să marcheze. Căuta acest gol de ceva timp, l-a reușit și poate de aici să fie o descătușare a lui. E posibil să aibă o șansă, o să joace cu FCSB.

E ușor să vorbești din afară, dacă nu ești aici să înțelegi despre ce este vorba… Și așa ne putem da noi cu părerea că Xavi a pierdut vestiarul la Barcelona. Nu există așa ceva, este disciplină în vestiar. Cine nu răspunde la tot ceea ce ne dorim noi sau cine nu se supune la ceea ce discutăm aici și nu avem respect și disciplină pleacă, e simplu, pleacă.

Că sunt supărări, e normal. Sunt 25-26 de jucători, nu ai cum să-i mulțumești pe toți. Sunt jucători care au fost învățați cu statutul de titulari, indiferent de cum au jucat ei, de scor și de ce se întâmplă pe teren. La mine nu merge așa, ca să joci trebuie să produci. Îți dau o șansă, două trei, dacă nu produci nimic și nu-ți ajuți echipa atunci trebuie să dau șanse celuilalt.

Le-am spus-o, cine nu acceptă concurența, banca sau tribuna poate să plece, indiferent cine e el și cum îl cheamă. Nu știu dacă avem Messi sau Ronaldo pe la echipă”, a declarat Ilie Poenaru la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, de miercuri, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

VIDEO Ciprian Marica a comentat declarațiile lui Claudiu Keșeru, de la finalul meciului cu FCSB

Modifică setările cookies