Ilie Dumitrescu a vorbit la superlativ despre Corvinul Hunedoara: "Identitate de joc, jos pălăria!"

Ilie Dumitrescu Corvinul Hunedoara Cupa Romaniei Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 23:46
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 23:57

Corvinul Hunedoara a cucerit în premieră Cupa României, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi cu scorul de 3-2, la loviturile de departajare.

După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, iar în cele două reprize de prelungiri nu s-a mai marcat.

Pe Stadionul Municipal din Sibiu cei care au deschis scorul au fost gălăţenii, în minutul 27, prin lovitura liberă executată perfect de Rusevic, la colţul lung. 

Marius Coman a egalat pentru divizionara secundă în minutul 39. În partea secundă, Marcel Bîrsan a dictat penalty pentru un fault în careu asupra lui Bodişteanu şi Rusevic a transformat în minutul 58.  Antoniu Manolache a egalat cu un şut din marginea careului şapte minute mai târziu. 

Ilie Dumitrescu, cuvinte de laudă despre Corvinul Hunedoara

Fostul internațional român a vorbit la superlativ despre câștigătoarea Cupei României și despre sezonul făcut de echipa antrenată de Florin Maxim. 

"Eu sunt impresionat de felul în care a pregătit acest joc. În nicio secundă nu am văzut să aibă vreun complex, a acceptat jocul, o echipă care și-a dorit victoria. Se vede că este o echipă lucrată, cu o identitate de joc, primul gol egalizator a fost unul senzațional, a fost o fază lucrată. Echipă mental pregătită, Florin Maxim face o treabă extraordinară, sunt impresionat de cum a reacționat, ce a transmis de pe margine, chiar și cum l-a schimbat pe Herghelegiu, care a marcat golul egalizator.

Oțelul este una dintre echipele care, din punct de vedere fizic, este una dintre cele mai performante. Aici, Corvinul a fost acolo, la înălțime. Mental, jos pălăria! Să începi din Liga 3 și să ajungi în Europa League este inimaginabil. Este un vis", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 


Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României 2024 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!