Herea:"Eliminam Dinamo pentru ca drumul cel mai scurt spre o cupa europeana este Cupa Romaniei!"

Autor: Sport.ro
Marti 14 Aprilie 2009, 16:22
Herea:"Eliminam Dinamo pentru ca drumul cel mai scurt spre o cupa europeana este Cupa Romaniei!"

Mijlocasul Ovidiu Herea a declarat ca spera ca Rapid sa fie arbitrata corect in partida cu Dinamo, programata, miecuri, de la ora 20.45, la Pitesti, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. "Sper sa avem un arbitraj corect in meciul cu Dinamo!"

"Trebuie sa ne revenim dupa meciul de la Urziceni. Asta e fotbalul, astia sunt arbitrii. Sper sa avem un arbitraj corect si sa se joace numai pe teren. Meciul va fi destul de greu pentru noi, pentru ca avem o revansa de luat dupa intalnirea din campionat. Sper sa-i batem si sa-i eliminam, pentru ca drumul cel mai scurt spre o cupa europeana este Cupa Romaniei", a spus Herea.

Directorul tehnic Nicolae Manea a declarat ca partida cu Dinamo din Cupa Romaniei va fi mai dificila decat cea din campionat, pierduta cu 0-3.

"Pentru noi e foarte important acest joc, pentru ca din Cupa e mai usor sa obtinem un loc de cupa europeana. Sigur, usor nu va fi, pentru ca meciul cu Dinamo va fi mai dificil decat cel din campionat. Am analizat jocul nostru de atunci si speram sa nu repetam acele greseli. In Cupa, e suficient sa dai un gol si sa te califici mai departe. Chiar daca vor sa lase impresia ca nu le pasa de acest meci, eu spun ca pe cei de la Dinamo ii intereseaza. De aceea o sa ne luam masuri.

Dinamo are un lot valoros si daca vor intra Dolha, Mitea si Zicu, acestia nu sunt jucatori fara valoare. Poate sunt chiar mai periculosi, pentru ca se mizeaza pe ambitia lor de a demonstra ca pot juca mai des", a explicat Manea, care a precizat ca la ultimele antrenamente jucatorii rapidisti au exersat si loviturile de la 11 metri.

Directorul tehnic a afirmat ca Rapid nu va mai evolua in echipamentul roz ca in partida de campionat, ci in alb sau visiniu. "O sa jucam in culorile noastre. Atunci s-a facut exces de zel pentru ca puteam foarte bine sa jucam in alb complet. Nu putem juca la bustul gol, pentru ca n-avem chiloti pentru asta. Dar astea sunt intepaturi inainte de meci. Nu echipamentul este cel mai important lucru", a adaugat oficialul rapidist.

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT