Gafa amuzanta a celor de la Hermannstadt! Cand au anuntat ca se joaca meciul cu Steaua din Cupa :)

Gafa amuzanta a celor de la Hermannstadt! Cand au anuntat ca se joaca meciul cu Steaua din Cupa :)

Partida din Cupa Romaniei a fost reprogramata pentru astazi, de la ora 14.00.

Meciul din sferturile Cupei Romaniei dintre AFC Hermannstadt si Steaua a fost amanat pentru astazi - arbitrul partidei, Catalin Popa, a decis ieri la ora la care trebuia sa se desfasoare meciul ca terenul nu indeplineste conditiile necesare. Amanat initial cu o ora, meciul a fost reprogramat.

"Programat miercuri, de la ora 18:30, la Sibiu, jocul din sferturile Cupei Romaniei a fost reprogramat joi, 1 martie, de la ora 14:00.

La ora de start a meciului, brigada condusa de "centralul" Catalin Popa a constatat ca partida nu se putea disputa din cauza ca anumite zone din suprafata de joc puteau pune in pericol integritatea jucatorilor, concluzie la care a ajuns si dupa o ora, asa cum prevede regulamentul.

Astfel, cele doua cluburi au agreat ca meciul sa fie reprogramat a doua zi, joi, 1 martie, cu incepere de la ora 14:00" a anuntat Federatia Romana de Fotbal intr-un comunicat oficial.

Cei de la AFC Hermannstadt au anuntat pe pagina oficiala de Facebook aceste detalii, insa au omis un mic amanunt :) Ei au scris ca partida va avea loc pe ... 29 februarie! Au modificat ulterior, punand "maine" in loc de data.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies