FRF a stabilit data tragerii la sorți pentru semifinalele Cupei României! Când se joacă meciurile

Cupa Romaniei FC Arges fc voluntari sepsi Universitatea Craiova Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:30
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:30

Cele patru echipe se vor află într-o singură urnă, astfel că orice duel este posibil.

Casa Fotbalului găzduieşte joi, de la ora 11.45, tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, ediţia 2021-2022, anunţă FRF.

Tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României, joi, de la 11:45

Echipele calificate în această fază, CS Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Argeş şi FC Voluntari, vor fi introduse într-o singură urnă. 

Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.

În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

Jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc astfel: turul în perioada 19-21 aprilie, iar returul competiţiei va fi în perioada 10-12 mai, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!