Faza bizara pe National Arena! Astra a fost la un pas sa dea un gol incredibil, stelistii n-au inteles ce s-a intamplat! VIDEO:

Steaua - Astra, finala Cupei Romaniei, este ACUM pe Pro TV! www.sport.ro te tine la curent cu tot ce se intampla pe National Arena. Toate fazele VIDEO sunt in timp real!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 21:19
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 21:25
Moment ciudat la un corner al Astrei

Budescu se duce la colt, pune piciorul pe minge si pleaca in careu. Adi Popa vrea sa joace mingea, il intreaba pe tusier daca poate o atinga, insa acesta ii face semn sa stea linistit. Popa pleaca din acea zona, iar doua secunde mai tarziu, Yoda ia mingea si incepe sa dribleze, finalizand cu un sut in plasa laterala. Intreaga echipa a Stelei ia foc, iar arbitrii sunt asaltati de protestele jucatorilor.

Faza copiata de la United

"Schema" facuta de jucatorii Astrei a mai fost vazuta intr-un meci de mare anvergura. Se intampla intr-un derby Manchester United - Chelsea, cand Ryan Giggs si Wayne Rooney reuseau sa marcheze in poarta rivalilor londonezi dupa o faza identica. Cu toate acestea, arbitrul partidei a anulat atunci reusita.

VIDEO AICI

Modifică setările cookies