Steaua Astra Cupa Romaniei Dinamo Zagreb Iasmin Latovlevici Superliga

Conducatorii lui Dinamo Zagreb au venit pe National Arena: un stelist si doi jucatori ai Astrei sunt vizati!

Monitorizat atent de mai multe echipe din Europa, Iasmin Latovlevici, fundasul stanga al Stelei ar putea ajunge in cele din urma la Dinamo Zagreb, anunta presa din Croatia (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 19:32
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 22:41

Cu o oferta de 1.5 milioane de euro "pe masa", Steaua il poate vinde in aceasta vara pe Iasmin Latovlevici, titularul postului de fundas stanga, iar Bogdan Mara, fost campion al Romaniei, acum impresar, confirma acest scenariu. Acesta a dezvaluit, insa, ca nu doar Latovlevici este tinta croatilor de la Zagreb, ci si Alexandru Matel si ghanezul Yahaya.

"E a patra, a cincea oara cand au venit cei de la Dinamo Zagreb. Au fost mereu alte persoane. Cauta anumite pozitii, s-au oprit la 3-4 jucatori de la Steaua si de la Astra. Vor sa discute un eventual transfer al lor. A venit si antrenorul sa vadă pe viu, probabil e pozitiv ce s-a auzit pana acum. E prima oara cand vine personal sa vada jucatori, de cand e antrenor.

Cred ca suma e putin cam mare, Latovlevici e in ultimul an de contract. Probabil cam pe la un milion de euro. Urmeaza si discutiile cu cei de la Steaua. Au discutat deja in mare cu domnul Argaseala. Stiu sigur ca si-l doresc.

Matel si Yahaya.  Si-i doresc si pe ei. Sunt jucatori care mai au un an de contract si probabil se poate discuta, dar oricum sunt jucatori scumpi. Astra a facut un campionat bun, sunt unii jucători care au iesit in evidenta", a spus Bogdan Mara la Digisport.

Dinu Gheorghe confirma si el

Presedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, a confirmat si el interesul lui Dinamo Zagreb pentru mai multi jucatori: "A venit Mamic, fratele presedintelui clubului Dinamo Zagreb. Cred ca e a patra oara cand vine la meciurile Astrei", a spus acesta.

Modifică setările cookies