"E urat ce a facut Gigi Becali, e o greseala". Ilie Nastase crede ca Steaua ar avea sanse mai mari in Liga cu Galca pe banca: "Radoi n-are experienta"

Ilie Nastase a vorbit IN DIRECT la Sport.ro inaintea finalei Cupei Romaniei, acesta criticandu-l pe Gigi Becali pentru modul in care a ales sa-i "faca iesirea" lui Costel Galca. Nastase este circumspect atunci cand vine vorba de numirea lui Mirel Radoi si spune ca acesta nu are experienta necesara pentru a antrena Steaua la nivelul la care clubul se afla.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2015, 17:56
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2015, 18:09

"Nu-mi plac declaratiile lui Gigi Becali, dar ce sa zic. Nu-mi place cum s-a purtat cu Galca, e urat din partea lui. Trebuia sa discute mai intai cu el ori macar sa astepte finalul de sezon si apoi sa vorbeasca public.

Radoi are experienta ca jucator, insa ca antrenor nu. Nu zic ca nu ar putea deveni un bun antrenor, insa e la inceput. In timpul asta, Galca a demonstrat ca e un antrenor bun, a castigat trofee.

Cine a facut sport si performanta stie ca mai sunt si contraperformante in sport. Galca a avut si o perioada mai prosta, dar a reusit sa redreseze echipa.

Steaua are 10 calificari in europa, ar fi frumos sa o bifeze si pe a 11-a. 

Mi se mai pare foarte urat ce au facut fanii in ultimele luni, ca au lasat echipa sa joace cu stadionul gol.

N-au crezut multi in castigarea titlului, n-am crezut nici eu, dar uite ca au castigat. A mai pierdut Steaua titluri pe final, insa acum a reusit sa faca performanta. Eu sunt fericit ca in sfarsit se joaca cinstit, am remarcat asta in ultimele etape", a spus Ilie Nastase, IN DIRECT la Sport.ro

Modifică setările cookies