Cupa Romaniei

Dinamovistii nu au dormit azi noapte! :) Cum au pregatit MECIUL RAZBUNARII din Cupa pentru o calificare superba cu Steaua

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Aprilie 2014, 15:26
Data actualizarii: Vineri 11 Aprilie 2014, 15:33

Dinamovistii nu au dormit azi noapte: au invatat de la Valencia cum s-o bata pe Steaua si sa intoarca soarta calificarii in Finala Cupei. Valencia, batuta cu 3-0 in tur, la Basel, a reusit sa invinga cu 5-0 in retur si sa se califice fantastic.

Rotariu de la Dinamo a declarat: "Normal ca se va umple stadionul. Este derbiul Romaniei si e normal sa vina foarte multa lume. Putem produce surpriza, niciun meci nu seamana cu altul. S-a intamplat si la case mai mari si in Liga Europa. Important este sa jucam cat mai bine. Ne motiveaza intoarcerile de scor din cupele europene, pentru ca este posibil sa se intoarca o diferenta de trei goluri. Este un gand in plus sa facem si noi surpriza asta"

"Nu ne uitam la alte echipe, noi ne uitam la noi. Trebuie sa castigam, nu sa se impiedice alte echipe. Ma intereseaza ce face Dinamo. Nu avem timp sa ne uitam la alte echipe. Nu ma bucur de necazul altuia sau de alte echipe. Pe mine ma intereseaza de mine sau de Dinamo", a spus Rotariu astazi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies