CSU Craiova Craiova Cupa Romaniei FCU Craiova finala Cupa Romaniei

"Daca sunteti camioni, mamele voastre ce sunt?" Asta este banner-ul din cauza carora suporterii lui CSU nu voiau sa intre pe stadion la finala Cupei! Ce voiau sa afiseze

Oltenii nu rateaza nicio ocazie sa se atace unii pe altii.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 22 Mai 2021, 19:51
Data actualizarii: Sambata 22 Mai 2021, 21:11

Dupa ce echipa lui Adrian Mititelu a postat o imagine pe retelele de socializare in care apareau jucatorii formatiei alaturi de mesajul campionii, insa in loc de "p" era un cap de leu, simbol al Universitatii Craiova, fanii CSU Craiova nu s-au putut abtine si i-au atacat fara pic de mila pe rivalii olteni.

Aflati la meciul dintre CSU Craiova si Astra, contand pentru finala Cupei Romaniei, suporterii din peluza Nord le-au raspuns ironic mesajului afisat de cei de la FCU pe retelele sociale: "Daca voi sunteti camioni, mamele voastre ce sunt?", se arata intr-un banner afisat in aproapierea stadionului din Ploiesti.

Organizatorii nu au dorit sa-i lase pe fanii CSU cu acest mesaj pe stadion, iar acestia au amenintat ca nu vor mai intra la meci in semn de protest. Ultrasii au patruns intr-un final in tribune, insa nu au mai afisat banner-ul. 

Modifică setările cookies