Craiova i-a trimis o scrisoare deschisa lui Alexandru Tudor, dupa penalty-ul din meciul cu Steaua! Ce au cautat oltenii pe Google

Craiova i-a trimis o scrisoare deschisa lui Alexandru Tudor, dupa penalty-ul din meciul cu Steaua! Ce au cautat oltenii pe Google

Craiova 0-1 Steaua / Oltenii i-au trimis o scrisoare lui Alexandru Tudor, omul care a dictat penalty-ul prin care Steaua s-a impus pe Ion Oblemeco si s-a calificat in semifinalele Cupei. 

Cu 16.000 de oameni in tribune la ultimul meci de pe Ion Oblemenco, Steaua s-a impus in urma unui penalty contestat vehement de gazde. Alexandru Tudor a acordat penalty dupa un duel intre Rapa si Balgradean in careu iar Rusescu a transformat. Craiova ii trimite azi o scrisoare lui Alexandru Tudor. 

Stimate domnnule Tudor,

Joi, 4 decembrie 2014, „Ion Oblemenco“ a fost arhiplin pentru un spectacol sportiv asteptat de ani buni in Oltenia. Legendara arena a Romaniei merita un meci de gala si o intrare in istorie pe masura performantelor obtinute acolo de atatea generatii.


Dumneavoastra, insa, ati umbrit aceasta sarbatoare cu o decizie la fel de „inspirata“ ca majoritatea deciziilor importante pe care le-ati luat pe teren in extraordinara cariera de arbitru pe care o aveti in spate. inca de la anuntarea brigazii de arbitri pentru meciul cu Steaua, am crezut in buna dumneavoastra credinta si poate ca nu ne-am inselat. Nu am plecat urechea la zvonurile despre simpatiile dumneavoastra fotbalistice. in schimb, ne-am pus urmatoarea intrebare: de ce un arbitru recunoscut pentru faptul ca distruge meciuri, le fragmenteaza si omoara spectacolul fotbalistic de fiecare data cand are ocazia, a fost desemnat sa conduca o asemenenea partida?


Domnule Alexandru Tudor, se pare ca problema dumneavoastra este una foarte grava pentru fotbalul romanesc. Reprezentati un caz clasic de incompetenta, probata de atatea ori pe stadioanele unde ati fluierat. Va amintim cazul destul de recent al partidei de Europa League, din august, dintre Omonia Nicossia si Dinamo Moscova, cand ati fost scos cu politia de la vestiare.


Se spune ca fiecare om promoveaza intr-o functie pana cand atinge primul prag de incompetenta. Dumneavoastra ati reusit sa ajungeti acolo inca de la inceputurile carierei de arbitru. Dovada sta simpla cautare pe „Google“ dupa propozitia-cheie „Alexandru Tudor a condus excelent meciul“, care nu ofera nici un rezultat. Nici aseara, la meciul Universitatii cu Steaua, nu ati reusit sa va dezmintiti istoricul. in cateva secunde de „luciditate“ ati reusit sa batjocoriti 47 de ani de istorie.


De aceea, nici dupa o zi de la „reprezentatia“ dumneavoastra, speram ca ultima, nu intelegem de ce sunteti atat de bine cotat de Comisia Centrala a Arbitrilor si de ce sunteti delegat la meciuri care depasesc cu mult capacitatile dumneavoastra profesionale.


„Fotbalul traieste prin suporteri“, acesta este motto-ul sponsorului principal al Cupei Romaniei. Prin maniera dumneavoastra de arbitraj nu faceti altceva decat sa-i iritati si implicit sa-i izgoniti de pe stadioane.

Sursa: www.csuc.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies