Cartu: "Sper sa nu-i mai port noroc lui Andone. Tin cu Steaua in finala"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Mai 2011, 10:50

FINALA Cupei Romaniei: Steaua - Dinamo, miercuri la PROTV, www.sport.ro si m.sport.ro la 21:15!

Sorin Cartu spune ca tine cu Steaua in finala Cupei Romaniei si isi doreste sa nu ii mai poarte noroc lui Ioan Andone. Fostul antrenor al Stelei este sigur ca meciul din aceasta seara va fi diferit fata de cel din campionat.

“Este o atmosfera frumoasa la Brasov. Acest oras merita sa gazduiasca aceasta finala. Suntem mai multi care tinem cu Steaua in aceasta echipa ale legendelor. Eu i-am purtat noroc lui Andone dar sper sa se insele de aceasta data. In toate orasele in care s-a oprit Drumul Mingii a fost o organizare buna. Sper sa fie o zi buna pentru toti suporterii care iubesc fotbalul. Cupa Romaniei a renascut in ultimii doi ani. Eu sunt impresionat ca fanii nu ne-au uitat.

Cupa Romaniei nu era un obiectiv pentru patron, insa este bine ca au ajuns pana aici. Sper sa castige acest trofeu. Si Steaua si Dinamo vor fi montate pentru acest eveniment. Cred ca va fi un meci diferit fata de cel din campionat. In fotbal rezultatul e stabilit de evolutiile portarilor si atacantilor. Nu stiu cine sta mai bine, problema este de inspiratia pe care o vor avea jucatorii in aceasta seara”, a spus Sorin Cartu la Sport.ro

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT