"Breeveld a facut 19 faulturi, nu le-am numarat eu bine!?' Antrenorul lui U Cluj crede ca Steaua trebuia sa ramana in 10. VIDEO: Faza la care stelistul putea fi eliminat

U CLUJ 0-1 STEAUA | U Cluj n-a reusit sa produca surpriza, desi a rezistat 82 de minute fara gol primit in fata Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2015, 22:46
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2015, 23:46

Antrenorul Universitatii, Marius Popescu, spune ca a pregatit meciul la victorie si isi felicita jucatorii pentru efortul depus in fata detinatoarei eventului. Popescu considera ca Breeveld ar fi trebuit eliminat pentru faulturi repetate.

"Ar fi fost incorect sa nu pregatesc meciul la victorie, asa cum se poate, cu resursele pe care le avem aici. Au fost vremea, ploaia, domnu' arbitru... Breeveld a facut 19 faulturi. Au fost 19 sau n-am numarat eu bine?

Lasand gluma la o parte, am aratat ca putem avea un nivel ridicat. Vreau sa ne dezvoltam, sa crestem, am avut 3-4 situatii, dar ma interesa golul. Sper sa progresam, sa ne facem treaba cu baietii pe care ii avem aici si sa le asiguram cazare, masa si banii pe care ii aveau ei in contracte", a spus Popescu la Sport.ro.

Faza contestata de antrenorul Universitatii Cluj este faultul comis de Breeveld in minutul 72, cand stelistul ar fi putut primi al doilea cartonas galben. Breeveld mai avea un galben, incasat in finalul primei reprize.

 

Merita Breeveld al doilea galben la aceasta faza?

Posted by Sport.ro on Thursday, September 24, 2015
CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies