Bănel Nicoliță, șocat de un jucător de la FCSB: "E incredibil, a atins mingea de 3 ori, nu există așa ceva. Înseamnă că vrea să plece"

Banel Nicolita Damjan Djokovic FCSB Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 11:40
Data actualizarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 11:38

FCSB a părăsit Cupa României după ce a încheiat pe locul 3 grupa C în urma eșecului suferit pe terenul lui FC U Craiova, scor 0-2.

Bănel Nicoliță, mijlocașul lui FCSB din perioada 2005-2011, campion în 2005 și 2006, a rămas total surprins de evoluția modestă a lui Damjan Djokovic, titularizat în partida de la Craiova și înlocuit la pauză cu Adrian Șut.

Bănel Nicoliță: "Djokovic a atins mingea de trei ori, mi se pare incredibil"

Djokovic a fost o prezență discretă la Craiova, iar la golul al doilea al gazdelor a blocat o minge care a ajuns direct la Benjamin Van Durmen.

Nicoliță este de părere că Djokovic, de patru ori campion al României, și-ar dori să plece la FCSB.

"Djokovic a atins mingea de trei ori. Nu există asa ceva! Un fotbalist care a scris istorie în România să atingă mingea doar de trei ori? Mi se pare incredibil. Înseamnă că nu vrea să mai joace sau vrea să plece. N-am nimic cu el, l-am lăudat tot timpul, dar nu poți. Eu zic că la vârsta lui n-ai voie asta", a spus Bănel Nicoliță, la Fanatik.

Damjan Djokovic a sosit la FCSB în această vară, după ce s-a despărțit de formația saudită Al Raed. În România, mijlocașul croat a mai jucat la CFR Cluj în perioadele 2013-2014 și 2017-2021, când a strâns 152 de meciuri și a cucerit patru titluri de campion.

  • Contractul lui Damjan Djokovic cu FCSB expiră la finalul acestui sezon.
  • 22 de meciuri (1.371 de minute), 4 goluri și o pasă decisivă a strâns Damjan Djokovic la FCSB în acest sezon
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!