Asta e meciul dupa care Reghe isi decide viitorul! De ce e Steaua sigura de victorie cu Astra in finala Cupei

Daca semneaza cu arabii, Reghecampf isi poate lua la revedere de la Steaua dupa 105 meciuri! Ultimul ar fi si cel mai important! Stelistii vor cupa - asteapta eventul de 17 ani!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 22:31
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 22:44

Steaua este specialista Cupei Romaniei, cu 21 de trofee si alte 7 finale - dar in noul mileniu a castigat-o doar o data, in 2011. Atunci invingea marea rivala Dinamo in finala de la Brasov si salva un sezon in care s-a chinuit sa termine pe 5 in campionat.

Acum e pe val in campionat, a obtinut al doilea titlu consecutiv, dar viseaza la primul event dupa 17 ani. In 97, Reghecampf era titular in finala Cupei in echipa condusa de Titi Dumitriu, acum e antrenorul Stelei, echipa pentru care a jucat 73 de meciuri, dar pe care a condus-o de pe banca deja in 104 partide.

Suficient pentru ca Steaua sa ajunga sa domine autoritar fotbalul romanesc de doi ani. Logica spune ca Steaua e favorita si in finala de vineri, dar Cupa adesea contrazice logica.
Dupa finala de vineri, Reghecampf anunta daca va ramane la Steaua sau accepta oferta de milioane a arabilor. Pana atunci, ne vedem la finala, vineri, de la 21:00, in direct la ProTV.

Modifică setările cookies