Anunt incredibil al Astrei inainte de semifinale: "Chiar daca Petrolul - Dinamo e finala, ar fi extraordinar sa fie Dinamo acolo!"

Anunt incredibil al Astrei inainte de semifinale: "Chiar daca Petrolul - Dinamo e finala, ar fi extraordinar sa fie Dinamo acolo!"

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Sa castige oricine Cupa, dar nu Steaua. Asta este mesajul transmis de oficialii de la Astra inainte de semifinalele Cupei.

Daca Ioan Niculae a anuntat ca este dinamovist de mic, Dinu Vama spune ca o vrea pe Dinamo in finala, chiar daca Petrolul o va bate pe Astra.

"Mi-as dori fantastic sa fie Dinamo in finala Cupei. Chiar daca nu ar fi Astra acolo, as prefera sa fie finala Dinamo - Petrolul, dar sa ajunga Dinamo acolo.",
a declarat Dinu Gheorghe in direct la Sport.ro.

Ioan Niculae vrea finala neaparat, dar nu vrea s-o vada pe Steaua acolo. Viseaza sa joace impotriva echipei cu care tine de mic copil, Dinamo.

"Sper ca echipa sa joace bine, cu aceeasi motivatie ca si in campionat, pentru ca a jucat bine, cu multa disponivilitate la efort. Sper ca in Cupa, unde este vorba de doua meciuri decisive, echipa sa joace cel putin motivata. Am o preferinta, datorita simpatiei de cand am auzit cuvantul fotbal, se numeste Dinamo, as dori sa o vad in finala pe Dinamo. Chiar daca a fost favorita ani de zile, sa ii batem noi, dar fara rautare. Pe ceilalti nu i-as dori in Finala Cupei Romaniei. Ne dorim finala si vom vedea ce se va intampla acolo.", a declarat Ioan Niculae pentru Sport ProTV.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare de la 1 iunie: ”Sunt unele măsuri care nu își mai au sensul”
BRAT
Modifică setările cookies