Acelasi Becali pentru o alta Steaua: "Vand tot, pe Tanase il dau cu un milion! Pleaca si Chipciu" Anuntul facut de patron inaintea finalei Cupei

Chiar daca a spus in repetate randuri ca s-a schimbat, Becali a revenit la vechile obiceiuri chiar inaintea finalei Cupei.

Patronul Stelei a vorbit la intrarea in stadion, acesta anuntand ca e gata sa vanda cei mai importanti jucatori, dar si sa aduca inlocuitori.

Becali a vorbit si despre numirea lui Radoi pe banca tehnica, facand un anunt bizar: "O sa-l prezint dupa ce intram in grupele Ligii".

"Orice jucator este de vanzare in momentul asta. Pe Tanase il dau cu un milion de euro. Si pe Chipciu se poate sa-l vand.

Pe Radoi il prezint dupa ce intram in grupele Ligii. La anul nu mai vreau sa am emotii pana in ultima etapa. Oricum, cu Radoi pe banca o sa luam titlul cu 20 de puncte avans", a spus Gigi Becali la sosirea la National Arena, inaintea finalei Cupei Romaniei, care va fi transmisa IN DIRECT de Pro TV, ora 21:00.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT