Portugalia Cupa Mondiala 2018 Iran Maroc Spania Cupa Mondiala 2018

"VAR-ul salveaza Spania!" / "Ce pericol pentru Portugalia!" Reactiile spaniolilor si ale portughezilor dupa ce Maroc si Iran le-au provocat COSMARURI

Spania a terminat pe primul loc in grupa B dupa 2 goluri in prelungirile meciurilor din ultima etapa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2018, 23:17
Data actualizarii: Luni 25 Iunie 2018, 23:22

Ce nebunie totala in grupa B! In minutul 90, Portugalia era pe primul loc iar Spania traia periculos, fiind condusa de Maroc! Au venit insa 2 decizii ale arbitrajului video in acelasi timp, in ambele partide, si totul s-a schimbat! Reusita cu calcaiul a lui Iago Aspas a fost validata de arbitru dupa ce initial fusese anulata, in timp ce Iran a primit un penalty!

"Var-ul salveaza Spania" scriu la unison cele mai importante publicatii din Spania dupa ce campioana mondiala din 2010 a fost condusa de 2 ori insa a reusit sa revina de fiecare data. Spania a incheiat grupa pe primul loc, la golaveraj, gratie celor 2 decizii VAR!

  • VAR-ul salveaza Spania! / Ce pericol pentru Portugalia! Reactiile spaniolilor si ale portughezilor dupa ce Maroc si Iran le-au provocat COSMARURI

"Ce pericol!" scriu portughezii de la A Bola dupa ce Portugalia a trecut din rai la marginea infernului. Iran a egalat prin Ansarifard din penalty si a inceput sa viseze la calificare! A venit o noua ratare, singur cu portarul, in minutul 90+5! Nu a venit si golul 2 iar jucatorii Iranului pleaca acasa cu lacrimi si regrete.

Modifică setările cookies