Cupa Mondiala 2018

ULTIMA ORA | Comunicatul oficial dat de FIFA dupa scandalul de la Portugalia - Maroc! De la ce a plecat totul

FIFA a criticat staff-ul medical al nationalei Marocului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 15:28
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 15:30

Desi nationala Marocului a incheiat partida cu Portugalia invinsa cu 1-0, eliminata de la Mondial si frustrata dupa ce i-a fost refuzat un penalty, tot tara africana a primit critici publice din partea FIFA! Motivul? Faptul ca Nordin Amrabat a fost lasat sa continue jocul.

Amrabat a fost schimbat in primul meci al Marocului de la Mondial, 0-1 cu Iran, si a fost diagnosticat cu comotie, suferind pierderi de memorie. Amrabat si-a petrecut noaptea de dupa primul meci in spital insa a fost titularizat in partida cu Portugalia, purtand o casca de protectie.

Dupa doar 16 minute, Amrabat a renuntat la casca, lucru care a provocat reactia FIFA: "Avand in vedere modul in care a fost tratat incidentul ce a implicat un jucator marocan, Amrabat, in timpul partidei dintre Maroc si Iran, FIFA le-a transmis o scrisoare celor din staff-ul medical al Marocului pentru a le reaminti sa adere la regulile comunicate. Desi tratamentul si diagnosticul tine doar de echipa medicala a respectivei echipe, FIFA se va adresa federatiei din Maroc si va monitoriza atenta aceasta situatie pe parcursul turneului" a declarat FIFA intr-un comunicat oficial.

Decizia ca Amrabat sa fie lasat sa joace fara casca a fost criticata si de catre FIFPro.

 

Modifică setările cookies