Cupa Mondiala 2018

SamPAoli! Argentina scapa de selectionerul acuzat ca a DISTRUS Mondialul pentru Messi! Anuntul facut in urma cu putin timp

Spaniolii de la Marca scriu ca Federatia din Argentina se va desparti in mai putin de o saptamana de Jorge Sampaoli.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2018, 17:42
Data actualizarii: Vineri 06 Iulie 2018, 17:46

Argentina a fost eliminata de la Cupa Mondiala din Rusia inca din faza optimilor iar Jorge Sampaoli a fost cel care a primit cele mai multe critici pentru alegerile facute in ceea ce priveste lotul si echipa, dar mai ales pentru jocul care nu a convins in niciuna dintre cele 4 partide.

Cu un contract de 9 milioane de euro la nationala, situatia lui Sampaoli este complicata. Antrenorul de 58 de ani vrea sa plece insa nu doreste sa piarda prea multi bani ramasi din contract - Sampaoli este constient ca nu mai are viitor la nationala si nici in campionatul Argentinei, insa exista semnale pozitive pentru preluarea unui club din Europa.

In acelasi timp, presedintele Federatiei, Tapia, si omul sau de incredere, Angelici, sunt si ei hotarati sa se desparta de Sampaoli insa fara a-i plati suma integrala. Marti va avea loc prima intalnire intre cele doua tabere pentru a negocia rezilierea.

Modifică setările cookies