Jos palaria! Ce face Mbappe cu prima de la Cupa Mondiala! Incaseaza o AVERE daca iese campion mondial cu Franta

Jos palaria! Ce face Mbappe cu prima de la Cupa Mondiala! Incaseaza o AVERE daca iese campion mondial cu Franta

Mbappe e una din vedetele Frantei la Cupa Mondiala 2018. 

Fiecare component al echipei Frantei va incasa o prima de aproximativ 400.000 de euro in cazul victoriei la Cupa Mondiala de fotbal 2018 si 280.000 in cazul unei infrangeri duminica, dar anumiti jucatori, cum este Kylian Mbappe, doresc sa doneze aceste sume unor asociatii de caritate, a anuntat Federatia franceza de fotbal (FFF), fara sa dea indicatii in acest sens, informeaza AFP.

"Mbappe a ales o pozitie personala de a lasa cvasi-totalitatea castigurilor unor asociatii. Alti jucatori s-au grupat, i-am ajutat un pic. Altii sunt liberi sa faca ceea ce doresc, nu exista directive in acest sens", a precizat presedintele Federatiei, Noel Le Graet.

Acordul gasit de mai multe luni intre jucatori si FFF a fixat primele in functie de procentul de 30 la suta din fondul de premiere pe care FIFA il va acorda Frantei, respectiv, 9 milioane de euro in cazul unei victorii ce vor fi impartiti intre cei 23 de componenti (30 la suta din cei 30 de milioane de euro atribuiti campioanei).

Aceasta suma reprezinta o prima de aproximativ de 400.000 de euro de jucator. Dar surse apropiate indica faptul ca o parte din aceste premii vor ajunge si la staff-ul tehnic si, intr-o mai mica masura, salariatilor Federatiei, ceea ce va reprezenta o usoara scadere a primelor.

La Campionatul European 2016, francezii au primit fiecare aproximativ 240.000 euro, dupa infrangerea in finala cu Portugalia (0-1).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies