Gestul incredibil facut de Cavani! S-a dus tinta la un pusti si l-a surprins: "Poftim, chiar imi vrei tricoul?!" Ce s-a intamplat dupa aceea

Autor: Sport.ro
Duminica 05 August 2018, 10:19

	Gestul incredibil facut de Cavani! S-a dus tinta la un pusti si l-a surprins: "Poftim, chiar imi vrei tricoul?!" Ce s-a intamplat dupa aceea

Francezii si-au adus aminte de un moment petrecut in 2015.

Pe 25 aprilie 2015, Paris Saint-Germain a invins-o cu 6-1 pe Lille si si-a continuat drumul spre un nou titlu de campioana a Frantei. Edinson Cavani a reusit o dubla dupa ce inscrisese chiar in primul minut, in timp ce Lavezzi a inscris un hattrick!

La finalul meciului, Cavani s-a dus tinta la un jucator si i-a cerut sa faca schimb de tricouri. Pustiul avea doar 19 ani si intrase pe teren in minutul 74, cand scorul era deja 5-1. "Poftim, chiar imi vrei tricoul?!" a fost reactia surprinsa a pustiului. Cavani i-a spus ca a fost impresionat de prestatia lui dupa ce a intrat pe teren.

La 3 ani distanta, Franta cu acel pusti pe teren a eliminat-o pe Uruguay de la Cupa Mondiala. Iar apoi pustiul a devenit campion mondial si este dorit de Bayern Munchen! Numele pustiului este Benjamin Pavard.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies