Cel mai tare PARIU de la Cupa Mondiala! Un neamt a dat lovitura dupa trei goluri marcate in ultimul minut: a pariat 80 de euro si s-a imbogatit

Cel mai tare PARIU de la Cupa Mondiala! Un neamt a dat lovitura dupa trei goluri marcate in ultimul minut: a pariat 80 de euro si s-a imbogatit

Joi 28 Iunie 2018, 17:41

Un muncitor german a dat lovitura vietii. A castigat 260.000 de euro dupa ce a pariat pe meciurile de la Cupa Mondiala din Rusia.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Germanul a pariat 80 de euro pe 12 meciuri si a reusit sa castige 260.000 de euro. Trei goluri marcate in ultimul minut l-au ajutat pe neamt.

"Ma uitam la bilet de 300 de ori pe zi si imi spuneam ca nu e posibil. Nici cand a castigat Columbia cu 3-0 nu a fost linistit. Acum sunt foarte fericit, e o mare usurare", a declarat germanul care a castigat cel mai mare pariu pus pe meciurile de la Campionatul Mondial.

Meciurile pe care a pariat germanul: Iran - Spania (castiga Spania), Danemarca - Australia (egal), Franta - Peru (castiga Franta), Argentina - Croatia (castiga Croatia), Nigeria - Islanda (castiga Nigeria), Brazilia - Costa Rica (castiga Brazilia), Serbia - Elvetia (castiga Elvetia), Coreea de Sud - Mexic (castiga Mexic), Germania - Suedia (castiga Germania), Belgia - Tunisia (castiga Belgia), Anglia - Panama (castiga Anglia), Polonia - Columbia (castiga Columbia).

Golurile marcate de Kroos, Coutinho sau Shaqiri, reusite venite in ultimele minute, au fost cele dupa care suporterul german s-a bucurat cel mai mult.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT