Cel mai tare PARIU de la Cupa Mondiala! Un neamt a dat lovitura dupa trei goluri marcate in ultimul minut: a pariat 80 de euro si s-a imbogatit

Cel mai tare PARIU de la Cupa Mondiala! Un neamt a dat lovitura dupa trei goluri marcate in ultimul minut: a pariat 80 de euro si s-a imbogatit

Un muncitor german a dat lovitura vietii. A castigat 260.000 de euro dupa ce a pariat pe meciurile de la Cupa Mondiala din Rusia.

Germanul a pariat 80 de euro pe 12 meciuri si a reusit sa castige 260.000 de euro. Trei goluri marcate in ultimul minut l-au ajutat pe neamt.

"Ma uitam la bilet de 300 de ori pe zi si imi spuneam ca nu e posibil. Nici cand a castigat Columbia cu 3-0 nu a fost linistit. Acum sunt foarte fericit, e o mare usurare", a declarat germanul care a castigat cel mai mare pariu pus pe meciurile de la Campionatul Mondial.

Meciurile pe care a pariat germanul: Iran - Spania (castiga Spania), Danemarca - Australia (egal), Franta - Peru (castiga Franta), Argentina - Croatia (castiga Croatia), Nigeria - Islanda (castiga Nigeria), Brazilia - Costa Rica (castiga Brazilia), Serbia - Elvetia (castiga Elvetia), Coreea de Sud - Mexic (castiga Mexic), Germania - Suedia (castiga Germania), Belgia - Tunisia (castiga Belgia), Anglia - Panama (castiga Anglia), Polonia - Columbia (castiga Columbia).

Golurile marcate de Kroos, Coutinho sau Shaqiri, reusite venite in ultimele minute, au fost cele dupa care suporterul german s-a bucurat cel mai mult.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. Surse: USR-PLUS a discutat despre o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies