Maroc, venim | Sansa pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone: Academia Hagi se bate in grupe cu reprezentantele Chinei, Canadei si Indoneziei

Maroc, venim | Sansa pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone: Academia Hagi se bate in grupe cu reprezentantele Chinei, Canadei si Indoneziei

Academia Hagi reprezinta Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015, acolo unde se va lupta cu cele mai bune echipe din inca 31 de state - intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Olanda.

A mai ramas o luna pana la debutul celei mai importante competitii dedicate copiilor de pana in 12 ani, Cupa Natiunilor Danone urmand sa ia startul in acest an tocmai in Maroc.

La turneul final vor participa 32 de echipe din tot atatea tari, Argentina, Brazilia, Franta, Germania ori Portugalia fiind nelipsite.

Romania va fi si ea reprezentanta la cea mai mare competitie internationala dedicata copiilor de 10-12 ani, Academia Hagi urmand sa ia drumul Africii, dupa ce a castigat faza nationala in luna mai.

Academia Hagi, care a castigat finala fazei nationale fara drept de apel, scor 5-0 in fata lui Dinamo Bucuresti, joaca pentru al doilea an consecutiv la turneul final al Cupei Natiunilor Danone, avand un obiectiv maret.

Clasata pe locul 6 anul trecut, in Brazilia, Academia Hagi merge in Maroc cu ganduri mari, gata de bataliile cu reprezentantele altor 31 de de pe intreg Globul.

In grupa cu Indonezia, China si Canada

La turneul final al Cupei Natiunilor Danone, Academia Hagi se va duela in faza grupelor cu Indonezia, China si Canada. Tragerea la sorti a avut loc astazi si ne-a adus in fata o adversara pe care am intalnit-o si in Brazilia.

Academia Hagi s-a duelat cu Indonesia si la turneul final de anul trecut, castigand partida cu scorul de 3-1, dupa ce a fost condusa la pauza cu 1-0 de asiatici (Rezumatul video mai jos).

Am aflat grupele #DNC2015! Suntem in grupa G. "G" de la "GOL!" :)Jucam cu Indonezia, Canada si China. Toate cele 3...

Posted by Cupa Hagi Danone on Tuesday, September 22, 2015

La Cupa Natiunilor Danone 2014, Academia Hagi s-a clasat pe locul 6, fiind urmata de Indonezia, care a obtinut pozitia a 7-a. Canada a terminat pe 18, in timp ce China a fost a 30-a din 32 de echipe.


FOTO: Clasamentul final al Cupei Natiunilor Danone 2014

Cele 32 de tari participante la Cupa Natiunilor Danone 2015

Algeria, Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Egipt, Anglia, Franta, Germania, Ungaria, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Arabia Saudita, Senegal, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Elvetia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite ale Americii

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

#credeinvisultau :)

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies