Cupa Hagi Danone 2015

Copii, fiti mari pentru Romania | Pustii Academiei Hagi se pregatesc de "Mondial", Bogdan Stelea ii incurajeaza: "Tineti-o tot asa si veti ajunge mari"

Academia Hagi reprezinta Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015, acolo unde se va lupta cu cele mai bune echipe din inca 31 de state - intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Olanda. Foste glorii ale Romaniei, dar si actuali internationali sunt alaturi de micutii jucatori, iar Bogdan Stelea le transmite si el un mesaj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Octombrie 2015, 13:47
Data actualizarii: Marti 06 Octombrie 2015, 14:22

Pustii Academiei Hagi se pregatesc pentru duelurile cu Indonezia, China si Canada de la Cupa Natiunilor Danone, cel mai tare turneu international dedicat copiilor de 10-12 ani. Competitia va lua startul la finalul acestei luni, iar micutii reprezentanti ai Romaniei vor sa bata cea mai buna performanta realizata pana acum - locul 6 obtinut in 2014 tot de Academia Hagi.

Inaintea turneului de la finalul lunii, la care vor participa 32 de ani echipe din tot atatea tari, incluzand Argentina, Brazilia, Franta, Germania ori Portugalia, pustii Romaniei sunt incurajati si de o fosta mare glorie. Bogdan Stelea, portar care a mers cu Romania la trei Cupe Mondiale si doua Campionate Europene, are mare incredere in Ionut Stanescu, Cosmin Trandafir, Sasha Agiveli ori Razvan Tanasa (Vezi pe www.sport.ro/cupa-hagi-danone-2015 prezentarile tuturor pustilor care vor merge la Cupa Natiunilor Danone).

"Sunt alaturi de orice echipa care ne reprezinta tara, dar mai ales de o nationala atat de talentata cum e cea a pustilor sub 12 ani.

Ei merg sa joace pentru Romania la turneul mondial Danone Nations Cup din Maroc, la finalul lunii octombrie.

Mult succes, copii! Tineti-o tot asa si o sa ajungeti mari", a fost mesajul lui Bogdan Stelea pentru pustii Academiei Hagi.

Sunt alaturi de orice echipa care ne reprezinta tara, dar mai ales de o nationala atat de talentata cum e cea a pustilor...

Posted by Bogdan Stelea on Monday, October 5, 2015

#credeinvisultau :)

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12. Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

Modifică setările cookies