Cupa Hagi Danone 2015

Constelatia celor 12 | Supertare! Il recunosti? Fiul unuia dintre cei mari portari romani va apara Romania la Cupa Natiunilor Danone

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12. Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 22:04
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 22:17

Constelatia celor 12. Academia Hagi va juca pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015. Am intrat in luna octombrie, deci intram pe ultima suta de metri si cu prezentarea pustilor care se vor bate pentru trofeu.

Azi il cunoastem pe cel de-al noualea fantastic din echipa Romaniei, portarul Ionut Stanescu.

Recunoasteti numele? Ionut Stanescu este fiul unuia dintre cei mai cunoscuti portari romani. Ce-i drept, al unui portar de handbal.

Ionut este fiul lui Rudi Stanescu, goalkeeperul care a aparat timp de 14 ani poarta lui HCM Constanta, castigand 7 titluri nationale si jucand semifinale de Cupa Cupelor si Challenge Cup.

Micul Stanescu vrea sa calce pe urmele tatalui sau si sa ajunga la nationala mare a Romaniei, insa idolii sai din fotbal sunt Bogdan Lobont si Manuel Neuer.

Academia Hagi va juca pentru tara noastra la Cupa Natiunilor Danone, din Maroc, în luna octombrie.Dupa ce l-am vazut la treaba pe Cosmin Trandafir, e momentul sa il cunoastem si pe celalalt erou din poarta Academiei Hagi si a micii nationale a Romaniei. Ionut Stanescu e din 2013 la echipa castigatoare a Cupei Hagi Danone 2015 si viseaza sa ajunga un mare portar al nationalei de fotbal, asa cum tatal sau, Rudi Stanescu, a fost in cea de handbal. Primul test important bate la usa: Danone Nations Cup Official Page.Ionut are doua modele in cariera: pe Bogdan Lobont, fostul portar al nationalei, si pe Manuel Neuer, cel mai bun portar din lume la ora actuala, jucatorul lui FC Bayern München, echipa preferata a lui Ionut. "Giogio", asa cum l-au poreclit coechipierii, a impartit cu Cosmin Trandafir poarta "Academiei" la finala Cupei Hagi Danone, cand amandoi au aparat foarte bine si nu au luat niciun gol de la Dinamo, pe care au invins-o cu 5:0.Mai sunt exact 3 saptamani pana la meciurile cu Indonezia, China si Canada. Prindem un loc in optimi?#DNC2015 #credeinvisultau #AMR21

Posted by Cupa Hagi Danone on Friday, October 2, 2015

Cum ti se pare pana acum echipa cu care Academia Hagi va ataca Cupa Natiunilor Danone? Scrie-ne intr-un comentariu mai jos! :)

Vezi pe www.sport.ro/cupa-hagi-danone-2015 prezentarile tuturor pustilor care vor merge la Cupa Natiunilor Danone

Modifică setările cookies