Cupa Hagi Danone 2015

Constelatia celor 12 | De la "apara Tatarusanuuu" la "apara Tomicaaa". El e portarul care trebuie sa inchida poarta la Mondialul pustilor

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12. Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2015, 18:39
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2015, 18:53

Constelatia celor 12. Am ajuns si la episodul 6 al prezentarii pustilor care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone. Noi suntem la jumatate, in timp ce ei mai au o luna si jumatate pana vor lua drumul Marocului, pentru marile batalii cu Brazilia, Argentina ori Franta.

Am vazut, pe rand, ce stiu atacantii Academiei Hagi, dar si pustii care se ocupa de asigurarea apararii. Acum este insa randul celui care trebuie sa sigileze cu adevarat buturile.

Citeste si - Ce au in comun fotbalisti de zeci de milioane de la Manchester si Tottenham cu Ianis Hagi: Giovani, Lamela ori Lacazette, lansati la Cupa Natiunilor Danone

Cosmin Trandafir este unul dintre "veteranii" grupei 2003 a Academiei Hagi si portarul pe care noi ne bazam sa scoata toate mingiile la Cupa Natiunilor Danone.

"Tomica", asa cum e poreclit viseaza sa devina intr-o buna zi titularul echipei nationale. Pana atunci, promite sa ne arate ce poate la Cupa Natiunilor Danone, peste o luna si jumatate, la Marrakech.

"Cred in visul meu de a juca la o echipa mare, dar cel mai mult imi doresc sa apar poarta Romaniei", spune el.

Academia Hagi va juca pentru tara noastra la Cupa Natiunilor Danone, din Maroc, în luna octombrie.Cine va apara echipa pustilor-minune ai lui Hagi la turneul mondial Danone?Portarul Cosmin Trandafir este unul dintre "veteranii" grupei 2003 a Academiei Hagi - joaca de 5 ani la echipa antrenata de Ionut Mihu, iar acum trei luni si-a vazut visul cu ochii: a castigat Cupa Hagi Danone.Innebunit dupa marele portar al lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, "Tomica" viseaza sa ajunga la o echipa mare, ca Real Madrid, dar spune ca cea mai mare dorinta a lui e sa apere poarta Romaniei. Pana isi va indeplini visul pentru nationala mare, Cosmin are sansa sa joaca pentru tara lui inca de pe acum, la varsta de numai 12 ani, in tricoul nationalei mici, la cea mai mare competitie internationala pentru copiii de 10-12 ani (Danone Nations Cup Official Page).Peste 5 saptamani, campionii nostri pleaca spre Marrakech sa-si urmeze visul. Ce le transmiti micilor eroi?#DNC2015 #credeinvisultau

Posted by Cupa Hagi Danone on Tuesday, September 15, 2015

Vezi pe www.sport.ro/cupa-hagi-danone-2015 prezentarile tuturor pustilor care vor merge la Cupa Natiunilor Danone


Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12.

Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

CITESTE SI

Modifică setările cookies