Cupa Hagi Danone 2015

"Aveam 12 ani si visam sa joc la nationala, exact ca voi". Mesajul transmis de Alex Chipciu dupa calificarea la EURO 2016

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12. Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 16:49
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 17:04

Academia Hagi reprezinta Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015, acolo unde se va lupta cu cele mai bune echipe din inca 31 de state - intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Olanda. Foste glorii ale Romaniei, dar si actuali internationali sunt alaturi de micutii jucatori, iar noi te invitam si pe tine sa o faci!

Proaspat calificat cu nationala Romaniei la EURO 2016, stelistul Alex Chipciu s-a alaturat si el unor alte nume importante ca Bogdan Stelea, Dan Petrescu ori Florin Gardos. 

Mijlocasul a tinut sa le transmita si el un mesaj pustilor Academiei Hagi, care vor lua in curand drumul Marocului, pentru cel mai important turneu international dedicat copiilor de 10-12 ani.

"Si eu eram la fel ca ei la 12 ani. Jucam fotbal si visam sa-mi implinesc dorintele: sa ajung fotbalist profesionist si sa joc pentru nationala tarii mele.

Pustii talentati care au castigat Cupa Hagi Danone vor juca pentru Romania la mondialul Danone Nations Cup, saptamana viitoare, in Maroc. Multa bafta!

Copii, sa nu va pierdeti niciodata placerea de a juca fotbal. Va tin pumnii", a scris internationalul roman pe Facebook.

Si eu eram la fel ca ei la 12 ani. Jucam fotbal si visam sa-mi implinesc visul: sa ajung fotbalist profesionist si sa...

Posted by Alexandru Chipciu on Wednesday, October 14, 2015

Vezi pe www.sport.ro/cupa-hagi-danone-2015 prezentarile tuturor pustilor care vor merge la Cupa Natiunilor Danone

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscu

Modifică setările cookies