Dumitru Dragomir FCSB Nicolae Dica Conference League

EXCLUSIV „Prostie mai mare nu am auzit!” Dumitru Dragomir critică în termeni duri ultima decizie a lui Nicolae Dică

FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 5-0, în Danemarca, în etapa a treia din grupele Conference League, iar acest lucru a atras revolta oamenilor din fotbalul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 14:12
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 14:22

Dumitru Dragomir l-a taxat dur pe Nicolae Dică, după ce acesta a susținut că a lăsat titularii acasă, deoarece a vrut să-i odihnească pentru meciul cu Petrolul Ploiești.

Fostul președinte LPF este de părere că o astfel de decizie poate afecta echipa scoțând jucătorii din formă.

„Prostie mai mare nu am auzit. Tare mă tem că îi bate Petrolul. Ce mare bucurie să bați Petrolul? Păi Petrolul are talentele Stelei (n.r. -  FCSB)? E posibil așa ceva?

Cum să spui că îi odihnești? Să dispară această expresie din gura antrenorilor sau a conducătorilor. Cum să spui că odihnești un jucător. Din contră, trebuie să-l antrenezi.

A, după 10-20 de jocuri puternice din punct de vedere psihic mai ales tari, atunci dacă vezi că unul cedează din punct de vedere psihic îl mai odihnești. Dar îl odihnești 30-40 de minute nu meciuri întregi.

Pe Haaland ăsta cine îl Odihnește? Pe Messi l-a scos zece minute, la final, ca să nu-l accidenteze ăștia. Joacă meci de meci din trei în trei zile. Toți, Neymar și toți... cine îi schimbă pe ăștia? Păi Octavian Popescu trebuia schimbat vreodată?”, a reacționat Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB a fost surclasată de echipa daneză Silkeborg IF cu scorul de 5-0 (3-0), joi seara, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a Europa Conference League.

Pe 13 octombrie FCSB va putea să-și ia revanșa cu Silkeborg, în returul de pe Arena Națională, programat de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și pe VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies