Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali Nicolae Dica Victor Piturca Conference League

EXCLUSIV El e singurul antrenor care o mai poate salva pe FCSB!? Numele propus de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că FCSB se află într-o mare degringoladă și că este timpul ca Gigi Becali să intervină și să pună un antrenor cu mână de fier la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 12:50
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 12:59

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că singurul care mai poate redresa FCSB-ul în momentul de față este Victor Pițurcă.

Dragomir crede că Becali ar trebui să-l aducă pe Pițurcă la FCSB

„Omul sfințește locul. Ai antrenor... Uită-te la Voluntari. Toată lumea credea că o să retrogradeze, pentru că au pierdut mulți jucători. Dumnule, ăsta de la Voluntari e antrenor trăsnet nu așa... Un antrenor bun îți pune echipa pe linia de plutire, chiar dacă îi lipsesc doi-trei jucători buni... față de Steaua (n.r. - FCSB), care e în haos total în condițiile în care are valorile cele mai bune din această țară.

FCSB are nevoie de o mână de fier în vestiar, care să redreseze această echipă. Pițurcă ar putea fi o soluție pentru ei. Și Dan Petrescu, oameni din ăștia puternici. Olăroiu, genul acesta de oameni.

Dar eu cred că Pițurcă ar putea fi o soluție la această oră. Ești supărat cu el, nu ești... aduci pe cineva ca să îndrepți lucrurile. Nu poți să dai bani la nesfârșit și să-și bată joc unii de banii tăi. Pentru că asta se întâmplă și nu poți să-l acuzi pe Becali. Cine îl acuză pe el, greșește. Chiar dacă spune așa... zici că nu poți și pleci... e cariera ta în joc”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB a fost surclasată de echipa daneză Silkeborg IF cu scorul de 5-0 (3-0), joi seara, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a Europa Conference League.

Pe 13 octombrie FCSB va putea să-și ia revanșa cu Silkeborg, în returul de pe Arena Națională, programat de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și pe VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies