Laurentiu Reghecampf Conference League Neftchi Baku Conference League

VIDEO „Nu meriți să treci mai departe!” Laurențiu Reghecampf nu și-a iertat jucătorii după eliminarea din Conference League 

Neftchi Baku, gruparea pregătită de Laurențiu Reghecampf (46 ani), s-a oprit în turul al treilea al preliminariilor UEFA Europa Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 13:44
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 13:47

Gruparea din Azerbaidjan a câștigat meciul tur cu Rapid Viena, scor 2-1, însă a pierdut returul, în prelungirile partidei, după ce Marco Grull a egalat la general. Astfel, echipa azeră a înregistrat a doua înfrângere cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică, după turul cu Aris din preliminariile Conference League. 

Laurențiu Reghecampf, nervos după eliminarea din Conference League

Antrenorul român a fost extrem de nemulțumit de prestația jucătorilor săi, reproșându-le ușurința cu care au încasat golurile. Deși nu a dorit să nominalizeze, Reghecampf a fost vizibil nervos din cauza eliminării la conferință și a spus că echipa sa nu merita să se califice după golurile încasate. 

„Nu am făcut ceea ce am pregătit înainte de meci și am ratat prea multe șanse. Din nou, am încasat două goluri foarte ușor. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie să ținem capul sus. Câștigăm împreună și pierdem împreună, așa e la fotbal. Când ratezi șanse așa mari, meriți să pierzi.

Ei nu au avut ocaziile noastre, de unu contra unu cu portarul, la 0-0, și din nou, la 1-0 pentru ei. Repet, golurile primite au fost luate foarte ușor. Nu ne-am plănuit prelungiri pentru partida cu Rapid Viena. Avem suficienți jucători, dar sunt tineri și nu au experiență pentru competiția asta.

De asta am încercat să țin titularii mai mult pe teren. A fost dificil pentru că am pierdut un jucător accidentat foarte rapid. Am încercat să le dau șansă jucătorior care trebuie să facă diferența. Nu am jucat prost, era normal că ei o să pună presiune.

La nivelul ăsta când ratezi ocaziile noastre și primești gol așa ușor nu meriți să treci mai departe. Nu e treaba mea să vorbesc despre arbitru. Avem oameni care se ocupă de asta, dar aș puncta că au fost multe faulturi ale lor la care nu a dat cartonașe. Nu am pierdut din cauza arbitrului”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

Modifică setările cookies