Gigi Becali FCSB marco dulca Nicolae Dica Conference League

„Bagă-l pe Marco Van Basten!” Gigi Becali, deranjat de o schimbare făcută de Dică. Ironii către un jucător

FCSB a capitulat în fața englezilor de West Ham, scor 3-1, în prima etapă din grupele Conference League, deși a condus cu 0-1 până în minutul 69.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 16:17
Data actualizarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 16:19

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de tactica pregătită de Nicolae Dică, însă l-a nemulțumit o schimbare pe care acesta a făcut-o în timpul meciului.

În minutul 71 Tavi Popescu a fost trimis pe teren în locul lui Darius Olaru, lucru care l-a nemulțumit pe patronul vicecampioanei FCSB.

Becali, ironii pe seama lui Marco Dulca

Becali și-ar fi dorit ca în locul lui Olaru să intre Marco Dulca, pe care l-a numit, în mod ironic, „Marco Van Basten”.

„68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. Când a băgat Dică și a schimbat Dică un mijlocaș cu Tavi Popescu... nici nu am știut că a intrat pe teren. L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru.

Băi, Mihai, ce s-a întâmplat? De ce a ieșit Olaru? Nici nu știam că în teren e Octavian Popescu.

Mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Eu nu știam că Tavi Popescu este în teren. Bun s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaș, ăla de la Chindia, Marco Van Basten sau cum îl cheamă (n.r. - Marco Dulca)”, a spus Becali, la Digi Sport.

FCSB va juca pe 15 septembrie cu Anderlecht la Bucureşti, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în direct la PRO TV și pe VOYO. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies