Silkeborg Conference League FCSB Conference League

Silkeborg a dat lovitura la meciul cu FCSB! Toate fularele pregătite special pentru meci au fost vândute

FCSB întâlnește formaţia daneză Silkeborg, joi, de la ora 19:45, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și pe VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 19:48
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 19:57

În încercarea de a-i convinge pe fani să meargă la meci, cei de la Silkeborg au pregătit pentru meciul cu FCSB un fan zone de unde aceștia să-și poată achiziționa fulare special pregătite pentru acest meci, bere la halbă, gustări sau băuturi răcoritoare.

Din câte se pare mișcarea a funcționat, mai ales în privința fularelor pregătite pentru meci, care potrivit reporterilor PRO TV aflați în Danemarca au fost vândute toate.

Nu este cunoscut numărul de fulare vândute, însă dacă ne gândim că meciul se va disputa cu casa închisă, iar în tribune vor fi prezenți în jur de 10 mii de suporteri, putem deduce că ar fi vorba de cel puțin câteva mii de astfel de suveniruri vândute.

Un fular standard cu Silkeborg costa 125 de coroane daneze (83 de lei), ceea ce înseamnă că danezi au încasat o sumă importantă din vânzarea eșarfelor special gândite pentru meciul cu FCSB.

Silkeborg a anunțat că toate biletele au fost vândute

Danezii au dat lovitura și cu vânzarea biletelor pentru meciul cu FCSB. Un tichet pentru un adult i-a costat pe danezi 130 de coroane daneze (85 de lei), în timp copiii sub 16 ani au fost nevoiți să scoată din pușculiță 80 de coroane (52 de lei).

„Toate biletele în tribune au fost vândute. Au rămas la vânzare bilete pentru secțiunile VIP. Trei puncte extrem de importante în grupele Conference League reprezintă miza de joi seară, în fața puternicei echipe din România FCSB.

Abia așteptăm să vă întâmpinăm pentru o nouă seară europeană de vis pe Jysk Park. Sperăm că jucătorii vor simți susținerea voastră. Sunteți încurajați să veniți cu bicicleta sau pe jos, vor fi opțiuni limitate de parcare în fața complexului.

Toți cei care au bilete sunt încurajați să le vândă/transmită altora dacă nu pot veni la stadion. Trebuie să avem toate locurile ocupate. Arena trebuie să tremure”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul oficial al echipei Silkeborg.

Modifică setările cookies