Mihai Stoica Conference League Dunajska Streda FCSB Conference League

Prima reacție a lui Mihai Stoica, după ce FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a eliminat Dunajska Streda, scor 1-0 (2-0, la general).
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 23:36
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 23:36

Andrei Cordea a marcat unicul gol al meciului în minutul 28, după o fază construită de Octavian Popescu și la care Bogdan Rusu a nimerit bara.

Mihai Stoica, după FCSB - Dunajska Streda: "Niciodată n-a fost o asemenea atmosferă"

La meciul de pe Arena Națională au asistat peste 40.000 de suporteri, iar Mihai Stoica a ținut ca primul mesaj de după calificare să fie adresat fanilor, în special celor din Peluza Nord.

"Niciodată, dar chiar niciodată, n-a fost o asemenea atmosferă!

Mulțumim din sufletele noastre celor peste 40.000 inimi steliste care au bătut pe Arenă, în special celor din Peluza Nord Steaua", a scris Mihai Stoica, pe Facebook, după calificarea în play-off-ul Conference League.

În play-off-ul Conference League, FCSB va înfrunta formația norvegiană Viking, care a trecut în turul 3 de Sligo Rovers, scor 5-2, la general.

Andrei Cordea: "Țin să le mulțumesc suporterilor, la adevărata Steaua se umple stadionul"

"A fost un meci foarte bun făcut de noi. Țin să mulțumesc întregului public și Peluzei Nord, care au fost alături de noi 90 de minute. Un public senzanțional, n-am mai întâlnit niciunde așa ceva. Le mulțumim celor 40.000 de oameni care au venit azi la stadion.

Țin să zic că victoria a fost a întregului public, mi-a plăcut foarte mult. Fără ei nu cred că reușeam să ne calificăm nici etapa trecută, cu Saburtalo. Cred că lumea vine la stadion pentru că practicăm un fotbal foarte frumos. Dacă nu jucam bine, lumea nu venea la stadion, dar la adevărata Steaua se umple mereu stadionul.

Încă nu știu foarte mult despre echipa norvegiană, dar sper să ne vedem și în toamnă și în primăvară la PRO TV", a spus Andrei Cordea, la PRO TV.

Modifică setările cookies