VIDEO EXCLUSIV Nicolae Dică exclude înfrângerea cu Anderlecht, în direct pe PRO Arena, de la 19:45: „Trebuie să facem un joc perfect!” 

Nicolae Dică a prefațat duelul cu Anderlecht, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 18:47
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 18:48

Joi, 27 octombrie, de la 19:45, FCSB o va înfrunta pe Anderlecht, în penultimul meci din grupele UEFA Conference League, în direct pe PRO Arena ș VOYO. Cu o victorie, roș-albaștrii pot spera la calificarea în optimile competiției, dacă și West Ham o va învinge pe Silkeborg. 

Nicolae Dică vrea un rezultat pozitiv cu Anderlecht 

FCSB va aborda meciul cu Anderlecht cu următorul „11”: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Oaidă, Olaru - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu. Iar Nicolae Dică (42 ani) a anunțat că are încredere că elevii săi pot obține un rezultat pozitiv la Bruxelles.

„Am făcut un mixt între jucătorii care au jucat mai puțin în campionat și cei care au jucat titulari în ultima partidă. Normal, avem așteptări, ne dorim să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv. Trebuie să facem un joc perfect defensiv și ofensiv pentru a scoate un rezultat pozitiv. Defensiv să fim o echipă scurtă, compactă, doar așa o să reușim un rezultat pozitiv pentru că cei de la Anderlecht au jucători de caltiate de le mijloc în sus, jucători cu o tehnică bună, jucători de viteză. 

Situația nu este una bună la ei, dar sunt jucători de echipă națională, de mare valoare, trec printr-un moment dificil acum, dar per total sunt o echipă bună. Important este să facem un rezultat pozitiv, vom vedea dacă va fi o victorie sau un egal”, a declarat Nicolae Dică pentru știrile PRO TV și www.sport.ro înainte de Anderlecht - FCSB, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO.  

Modifică setările cookies