Mihai Stoica FCSB Silkeborg Conference League

MM Stoica bate în retragere! „Prostia” pe care a spus-o și acum o retrage: „Îmi asum!”

MM Stoica își face mea culpa și retrage o declarație pe care a făcut-o după meciurile cu Silkeborg din grupele Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 08:29
Data actualizarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 08:31

După dubla umilință pe care FCSB a suferit-o cu Silkebor, managerul general al vicecampioanei era ferm convins că nordicii se vor distra pe teren cu Anderlecht și că se vor califica în primăvara europeană.

Nu a fost deloc așa, iar Anderlecht a reușit să se impună cu 0-2 pe terenul danezilor și să le fure locul în playoff-ul pentru calificare în optimile de finală ale Conference League.

MM recunoaște că s-a păcălit în privința lui Silkeborg

„Am zis ceva şi e o mare prostie. Am zis că îi va demola Silkeborg şi pe Anderlecht. Îmi asum, fotbalul lor s-a terminat cu noi. Cu egal mergeau mai departe.

Uneori te mai înşală o partidă şi ai impresia că vezi în viitor. Dacă nu, mă lăsam şi mă apucam de pariuri şi deveneam milionar. Da, am spus o prostie”, a spus MM Stoica, la Orangesport.

FCSB a pierdut cu 10-0 la general meciurile cu Silkeborg din grupele Conference League. Danezii impunându-se cu 5-0 atât în tur cât și în retur.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!