"Mi s-a părut cea mai slabă partidă din ultima vreme". Laszlo Dioszegi, discurs obiectiv despre prestația echipei cu Ljubljana

laszlo dioszegi Conference League spesi osk Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 17:27
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 17:42

Sepsi OSK s-a calificat la lovituri de departajare, scor 4-2, (0-2 după 120 minute) în faţa celor de la Olimpija Ljubljana, în turul trei preliminar al Conference League.

În tur, Sepsi OSK s-a impus, scor 3-1, însă în retur, joi, echipa română a pierdut cu 0-2, prin golurile marcate de Kvesic '61 şi Krefl '70. Astfel, scorul fiind la general scor 3-3 s-a trecut la penalty-uri.

La loviturile de departajare pentru Sepsi OSK au marcat Mitrea, Tudorie, Damaşcan şi Ion Gheorghe. Doi jucători de la echipa din Ljubljana au ratat.

În turul trei preliminar, Sepsi OSK va evolua contra celor de la Djugardens. În turul trei preliminar al Conference League, România le va mai avea reprezentante pe CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Ce a declarat Laszlo Dioszegi despre prestația echipei

"După prima repriză, nu credeam că cei de la Lublijana mai puteau întoarce meciul. Mi s-a părut cea mai slabă partidă a noastră de mult timp, nu am jucat nimic, echipa a fost timorată. N-am văzut strălucirea de acum o săptămână. S-au crezut de dinainte calificați. 

La ocazia lui Cosmin Matei, în 99% din cazuri se înscrie, doar 1% ratează și asta s-a întâmplat la noi. Ion Gheorghe încă nu se regăsește, încet-încet o să revină la forma lui, dar încă nu a găsit locul la noi. Dar, per total, suntem mulțumiți de noii veniți", a declarat Laszlo Dioszegi la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!