Patronul de la Sepsi, convins că jucătorul dorit de FCSB ar alege echipa din Sfântu Gheorghe: "Pentru el aș face orice să vină"

laszlo dioszegi patron sepsi Pavol Safranko Sepsi OSK Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 17:08
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 17:19

După plecarea lui Florin Tănase, FCSB este dispusă să mai facă anumite transferuri, inclusiv pentru postul de atacant.

Pe lista de interes a vicecampioanei României a ajuns și Pavol Safranko (27 de ani), cel care joacă de un an în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns, formație alături de care a câștigat titlul și cupa.

Patronul de la Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a vorbit despre situația transferurilor de la echipă, aducându-l în discuție și pe Safranko, jucătorul dorit și de PSCB, care în trecut a evoluat și la Sfântu Gheorghe. 

"Lotul este complet, nu avem capacitatea financiară de a mai aduce jucători, eventual doar dacă facem surpriza de a ajunge în grupe. 

Safranco ne-a transmis salutări și cu asta am spus totul. Pentru el aș face orice să vină la lot, pentru că este un jucător foarte bun și a jucat cu inima. Mai are contract trei ani cu echipa din Africa, până nu devine liber nu avem ce să discutăm. Sincer, cred că ar alege Sepsi, 100%. Nu contează doar banii, a jucat cu inima până în ultima clipă, deși știa că pleacă. Am discutat cu el de mai multe ori, cred că singura problemă ar fi contractul", a declarat patronul de la Sepsi la DigiSport. 

Cine este Pavol Safranko, atacantul dorit de FCSB

Safranko s-a remarcat în România la Sepsi, în perioada 2019-2021, când a marcat 17 goluri în 73 de meciuri. Vara trecută, covăsnenii l-au vândut la Mamelodi Sundowns pentru suma de 700.000 de euro.

 După doar un sezon în Africa de Sud, Safranko și-ar dori să revină în Europa, deși mai are trei ani de contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!