FOTO Mesajul lui Valentin Cojocaru înainte de finala Conference League. Meciul e LIVE pe Pro Arena și VOYO, de la 22:00

Valentin Cojocaru Conference League finala conference league Roma - Feyenoord Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 16:54
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 17:13

Finala Conference League e arbitrată de centralul român Istvan Kovacs. 

AS Roma - Feyenoord, finala Conference League, e transmisă în direct de la 22:00, de Pro Arena și VOYO, dar și pe siteul www.sport.ro.

Rezervă la Feyenoord, echipă la care în trecut a jucat și Ioan Ovidiu Sabău, Valentin Cojocaru speră să câștige primul trofeu al sezonului cu gruparea olandeză. 

"Să ne concentrăm pe ultimul nostru meci, finala Conference League împotriva celor de la AS Roma. Hai Feyernoord, încă o dată împreună!", a scris pe Instagram fostul goalkeeper de la FCSB și Viitorul Constanța, actuala Farul.

Fiul fostului arbitru Ispas Cojocaru a ajuns în primăvară la Feyenoord de la Dnepr, grupare ucraineană, după ce campionatul din Ucraina a fost suspendat din cauza izbucnirii războiului. 

Kovacs: „E un sentiment special!”

Pentru Istvan Kovacs e momentul de vârf al carierei.

„Sunt foarte fericit, mă simt onorat pentru încrederea pe care UEFA mi-a acordat-o. Și, în același timp, privilegiat să fiu arbitrul primei finale UEFA Conference League din istorie.

Este visul oricărui arbitru să ajungă la un Campionat European sau Mondial. E un sentiment special, ca un vis îndeplinit. Și mă motivează enorm de mult. Pe mine mă motivează atmosfera de meciuri mari, trebuie să fii puternic pentru astfel de momente”, a spus Istvan Kovacs, potrivit frf.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!