FOTO ȘI VIDEO Joyskim Dawa a atras toate privirile la plecarea către Bruxelles! Stilul abordat de fundașul FCSB-ului 

În runda a cincea din grupele UEFA Conference League, FCSB va juca în deplasare cu Anderlecht, joi, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 13:07
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 13:07

Joi, 27 octombrie, de la 19:45, FCSB o va înfrunta pe Anderlecht, în penultimul meci din grupele UEFA Conference League, în direct pe PRO Arena ș VOYO. Cu o victorie, roș-albaștrii pot spera la calificarea în optimile competiției, dacă și West Ham o va învinge pe Silkeborg. 

La plecarea către Bruxelles, jucătorii FCSB-ului au fost îmbrăcați elegant, însă cel care a atras toate privirile a fost Joyskim Dawa (26 ani). Fundașul central al vicecampioanei României a asortat costumul cu o căciulă roșie Louis Vuitton. 

Gigi Becali îl laudă pe Ștefan Târnovanu, dar îl atenționează pe Joyskim Dawa, după victoria cu Sepsi, 1-0

Gigi Becali (64 ani) este încântat de evoluția lui Ștefan Târnovanu (22 ani), mai ales după ce i-a parat lui Tudorie lovitura de pedepasă. Însă, finanțatorul FCSB-ului a observat că Joyskim Dawa nu mai are același randament ca la începutul sezonului și i-a comunicat lui Nicolae Dică faptul că fundașul central trebuie să aibă o poziționare mai bună în teren. 

„Târnovanu de asta e în poartă și l-am sacrificat pe Vlad. Niciun gol pe care l-am luat nu i se poate imputa lui Târnovanu. Defensiva e adevărat ... Știi de ce Dawa joacă titular la noi, pentru că el câștigă duelurile aeriene. Are forță și viteză. Trebuie să-l învețe cineva cum să stea în teren, el la început de teamă stătea mai bine în teren. Mie îmi place de Dawa, a greșit de multe ori de cred în el”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies