FCSB Mihai Stoica UEFA Conference League Conference League

FCSB-ul nu are obiectiv calificarea în optimile UEFA Conference League: „Am vândut cu neparticipări în Europa!” 

FCSB va aborda diferit înfruntarea cu Silkeborg, de joi, 6 octombrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 14:06
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 14:08

În primele două meciuri din grupele UEFA Conference League FCSB a obținut doar 1 punct, datoriză remizei cu Anderlecht, 0-0. La debutul în competiție, roș-albaștrii au fost învinși de West Ham, 1-3, pe London Stadium.

Văzând situația drastică din campionat, cu 11 puncte după primele 10 etape, Gigi Becali (64 ani) i-a fixat un nou scop lui Nicolae Dică (42 ani), acela de a se concentra pe accederea în playoff până în decembrie. Potrivit Fanatik, contra lui Silkeborg, joi, 6 octombrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYOantrenorul îi va menaja pe Andrea Compagno (26 ani), Florinel Coman (24 ani), Andrei Cordea (23 ani), Darius Olaru (24 ani) și Malcom Edjouma (25 ani), fapt confirmat și de tehnician după victoria cu Chindia Târgoviște, 3-2. 

„Cu Silkeborg vor fi jucători care au evoluat mai puțin. Mă gândesc să odihnesc 4-5 jucători”, a declarat Nicolae Dică la flash-interviu. 

Mihai Stoica este convins că FCSB se va bate la titlu 

Mihai Stoica (57 ani) nu vede această strategie falimentară. Managerul general al FCSB-ului amintește că vicecampioana României l-a vândut pe Dennis Man (24 ani) la Parma, în iarna lui 2021, pe 11 milioane de euro + 2 milioane de euro bonusuri de performanță, fără ca clubul roș-albastru să participe în cupele europene. 

„Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă.

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Iulian Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Clasamentul Grupei B din UEFA Conference League 

Modifică setările cookies