VIDEO EXCLUSIV Fază de cascadorii râsului! Dawa a dat pe lângă minge, iar apoi l-a faultat pe Boboc în propriul careu 

FCSB a pierdut rușinos meciul cu Silkeborg din runda a treia a grupelor UEFA Europa Conference League, scor 5-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 08:22
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 08:28

Roș-albaștrii au fost umiliți în meciul din Danemarca, unde s-au prezentat fără șapte dintre titularii de bază. Vicecampioana României nu a avut niciun șut pe poarta danezilor, care au înscris la fiecare ocazie pe care și-au făcut-o. 

Jucătorii lui Nicolae Dică au făcut un meci extrem de slab, prestația din teren fiind una care a stârnit reacții dure la adresa echipei. Mai mult, în timpul partidei a existat un moment care a portretizat perfect haosul existent în teren pe toată durata jocului, când Joyskim Dawa și-a faultat un coechipier. 

Joyskim Dawa, intrare tare la Radu Boboc 

În minutul 61 al meciului, Joyskim Dawa a dat pe lângă minge din 16 metri, într-un duel cu Engel.  Radu Boboc a fost atent la fază și a încercat să recupereze balonul aflat în propriul careu, însă s-a trezit faultat de fundașul transferat de la FC Botoșani, care a întins piciorul drept pentru a „salva” situația, pentru a respinge mingea pe care nu a reușit să o lovească inițial. 

Balonul s-a dus în corner, iar Radu Boboc s-a ridicat după intrarea lui Dawa, care nu a fost atât de dură încât să îl accidenteze. 

VIDEO - Rezumatul meciului Silkeborg - FCSB 5-0 

Modifică setările cookies