CSKA 1948 - FCSB Elias Charalambous FCSB Conference League Elias Charalambous

Elias Charalambous a spus tot, după CSKA 1948 - FCSB: ”De aceea am făcut schimbările de astăzi”

CSKA 1948 Sofia - FCSB s-a terminat cu scorul de 0-1, iar vicecampioana României are un avantaj înainte de returul de la București, programat peste o săptămână.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 23:27
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 23:27

Florinel Coman a fost cel care a adus victoria FCSB-ului cu golul său din minutul 28. Șeptarul vicecampioanei a profitat de o deviere nefericită a portarului și a reluat, din alunecare, direct în poarta adversă.

După meci, Elias Charalambous (42 de ani) a tras primele concluzii. este mulțumit de evoluția elevilor săi, chiar dacă spune că ar mai fi ”lucruri de îmbunătățit”.

Acum, antrenorul cipriot se gândește la următoarea partidă din campionat, cu Oțelul, la Galați. Returul cu CSKA 1948 Sofia este programat pe 3 august, pe arena ”Arcul de Triumf” din București.

Elias Charalambous: ”CSKA e o echipă organizată”

”Vreau să-i felicit pe jucători, am știut de la început că vom întâlni o echipă bună. Rezultatul este de partea noastră, dar nimic nu e terminat în privința calificării. Suntem mulțumiți, dar de mâine ne concentrăm la meciul de campionat.

Cred că avem un adversar cu jucători de calitate, am făcut doar jumătate din treabă. Trebuie să muncim mult ca să ne atingem obiectivul. Nu jucăm singuri pe teren. Avem lucruri de îmbunătățit, sigur.

Nu e ușor să joci din trei în trei zile. Întotdeauna, din perspectiva asta încercăm să aducem prospețime în echipă. Pentru mine, CSKA e o echipă organizată, cu jucători buni, dar e important ce facem noi.

Trebuie să rotim jucătorii, avem nevoie de întreg lotul. Toți jucătorii trebuie să fie gata să intre pe teren. Sunt foarte mulțumit cu lotul avut la dispoziție. De aceea am făcut schimbările de astăzi.

Nu știu dacă ați văzut avionul prăbușit în Grecia, am pierdut doi piloți. Vreau să le transmit sprijinul meu familiilor lor”, a spus Charalambous.

Dacă FCSB va reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia, va juca în turul următor împotriva danezilor de la FC Nordsjælland.

CSKA 1948, locul trei în sezonul precedent

CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul precedent pe locul trei cu 64 de puncte. După 35 de etape disputate în primul eșalon al Bulgariei, clubul a înregistrat 17 victorii, 13 rezulttate de egalitate și cinci înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!