Ilie Dumitrescu CSKA 1948 Sofia FCSB Conference League

Cine l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în CSKA 1948 Sofia - FCSB: "Lideri incontestabili!"

Ilie Dumitrescu a analizat prima repriză a meciului CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 21:28
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 21:25

Unicul gol al primei reprize a fost reușit de Florinel Coman, în minutu 28, după o acțiune construită de Andrei Cordea și Darius Olaru.

Ilie Dumitrescu, la pauza meciului CSKA 1948 Sofia - FCSB

Ilie Dumitrescu spune că Octavian Popescu este rezervă pentru că Alexandru Băluță s-a integrat foarte bine în echipa celor de la FCSB și a dovedit că poate fi o soluție și pentru altă poziție decât cea de 9 fals.

Fostul internațional a lăudat mai mulți jucători ai vicecampioanei, în special pe Darius Olaru și Adrian Șut, pe care îi numește lideri incontestabili.

"Eu îl văd pe Băluță o soluție de bază. E un jucător polivalent. S-a integrat foarte rapid în ceea ce priveșt relațiile de joc. De aceea și apare. Toată lumea se aștepta ca Tavi Popescu să fie titular. Cordea a făcut o repriză foarte bună astăzi.  Mi-a plăcut foarte mult pasa pentru Olaru de la gol.

Olaru a vrut să dea pe lung, la a doua bară și existau șanse să o ia Compagno. A fost inspirat Coman la finalizare. O repriză bună. Într-adevăr, un nucleu important de jucători care trec printr-o perioadă bună. Atât Olaru, cât și Șut, care închid bine. Se vede că sunt lideri incontestabili. Cordea mi-a plăcut, intră bine între linii, care paseză foarte bine pentru Olaru. 

Au fost două greșeli, una a lui Ovidiu Popescu, și alta a lui Haruț. În rest, o repriză bună. Suntem superiori", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Cu ce echipă a început FCSB duelul din Bulgaria

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Șut, Băluță, Olaru - Cordea, Compagno, Coman
  • Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Pantea, Radaslavescu
  • Antrenor: Elias Charalambous
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!