sepsi CSKA Sofia Roland Varga Conference League

Ce scrie presa din Ungaria după victoria uriașă a lui Sepsi și golul maghiarului Varga

Sepsi a câștigat manșa tur cu CSKA, de la Sofia, scor 2-0, în turul 2 preliminar din Conference League.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2023, 22:09
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 22:08
Sepsi a dominat partida din Bulgaria, a fost echipa care a pus mai multă presiune la poarta adversă și a marcat de două ori în repriza secundă. Mai întâi prin Nicolae Păun (68'), după o fază prelungită de atac, iar pe final prin Roland Varga (81), care a profitat de o ieșire greșită a portarului și a înscris spectaculos de la mare distanță.

Ce scrie presa din Ungaria după victoria uriașă a lui Sepsi și golul maghiarului Varga

Pe final, Sepsi a avut două bare, prin Damașcan (88) și Ninaj (89).
 
Nemzeti Sport, cel mai mare ziar de sport din Ungaria, a scris despre performanța lui Sepsi din Conference League și a evidențiat golul marcat de internaționalul maghiar Roland Varga (33 de ani).
 
"A marcat și Roland Varga, iar Sepsi a câștigat la Sofia", a titrat Nemzeti Sport.
 
"Sepsi OSK a câștigat cu 2-0 în deplasare contra lui CSKA Sofia, în prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League. Formația din Sfântu Gheorghe se află acum într-o poziție excelentă înaintea returului de pe 3 august. Golul al doilea al oaspeților a fost marcat de internaționalul maghiar Roland Varga", au mai scris maghiarii.
 
Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia se joacă la Sfântu Gheorghe, joi, 3 august, de la ora 20:00. Câștigătoarea din acest duel se va califica în turul 3 preliminar Conference Lague și va înfrunta învingătoarea din duelul Torpedo Kutaisi - Aktobe (1-4, în tur).
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!