DAC Dunajska Streda Conference League FCSB Ion Nicolaescu Zsolt Kalmar Conference League

VIDEO Ce a făcut DAC Dunajska Streda în ultimul meci dinaintea returului cu FCSB din Conference League

Echipa din Slovacia este invincibilă în campionatul intern după primele patru etape disputate din Super Liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 12:30
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 12:30

DAC Dunajska Streda, adversara lui FCSB din turul 3 preliminar al Conference League (1-0 pentru vicecampioana României în prima manșă), a jucat duminică în etapa de campionat din Slovacia, obținând doar un egal, 0-0, în deplasare cu FK Zeleziarne Podbrezova.

DAC rămâne totuși neînvinsă după patru runde disputate în Super Liga slovacă și ocupă poziția secundă, cu două victorii și două egaluri.

DAC Dunajska Streda și-a dominat adversara din campionat, fără să marcheze însă

Cu Podbrezova, adversara lui FCSB a avut posesie superioară (53%), mai multe șuturi pe poartă (4 față de 3 ale gazdelor) și o sumedenie de cornere (9 față de unul singur al adversarilor), fără rezultate însă pe tabela de marcaj.

Ion Nicolaescu, golgheterul cu cetățenie română din lotul lui DAC folosit doar în ultimele minute în prima manșă cu FCSB, a fost titular în atac, alături de internaționalul maghiar Zsolt Kalmar și de sirianul Ammar Ramadan.

Echipa folosită de antrenorul Adrian Gula a fost următoarea: Petráš - Pinto, Kružliak, Brunetti, Muhamedbegovic - Káčer, Njie (38. Andzouana), Nebyla (77. Dimun) - Ramadan (62. Szánthó), Nicolaescu (62. Krstović), Kalmár (K) (46. Balogh).

Returul FCSB - DAC Dunajska Streda se dispută joi, de la ora 20:30, învingătoarea urmând să se califice în play-off-ul Conference League.

Foto și video: DAC 1904

Modifică setările cookies