VIDEO EXCLUSIV ”Am făcut calculul”. Becali a anunțat suma fabuloasă pe care ar urma să o încaseze FCSB din bilete pentru meciurile din Conference League!

Gigi Becali Conference League FCSB Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2022, 14:23
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2022, 14:23

Gigi Becali are planuri mari pentru această campanie europeeană. Patronul FCSB-ului vrea să încaseze o sumă uriașă din vânzarea de bilete. 

Fanii FCSB-ului au reacționat vehement pe rețelele de socializare, nemulțumiți fiind de prețurile impuse de conducerea clubului pentru meciurile din Conference League. Cel mai ieftin tichet costa 100 de lei, iar după ultima decizia a lui Gigi Becali, suporterii care vor să stea la peluză trebuie să scoată din buzunar ”doar” 50 de lei.

Gigi Becali: ”Am făcut un calcul să câștig 2,5 milioane din bilete”

Patronul vicecampioanei vrea să obțină cât mai mulți bani de pe urma meciurilor din grupele Conference League, pentru a ”întări” echipa lui Nicolae Dică.

„Eu am făcut calculul să câștig 2,5 milioane de bilete. Le-am scăzut prețurile la peluză. Pentru că au făcut gălăgie, pentru peluză (n.r. - a redus prețurile). E mult 30 de euro ca să stai la tribună? Nu le-am pus extraordinar, încât să nu poată fi cumpărate! Depinde și de meci. Dacă noi câștigăm sau facem un egal cu West Ham, atunci va fi stadionul plin! 

Vreau să câștig bani ca să pot să întăresc echipa. Nu? Acum luăm patru milioane, ne dă 1,1 milioane de euro în plus. Săptămâna asta ne intră patru milioane de la UEFA. Contează! Poate ne calificăm mai departe, luăm un milion sau nu știu cât este”, a spus Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

FCSB a fost repartizată în grupa B, alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Echipa lui Nicolae Dică va avea un start de foc, cu o deplasare la Londra, urmată de meciul de pe teren propriu cu formația belgiană. Partidele cu danezii sunt programate în rundele 3 și 4.

Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham - FCSB

Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht

Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB

Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg

Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB

Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!